


Riistavorschmack
Sulata voi valurautapadassa, wokkipannulla tai laakeassa kattilassa. Lisää jauheliha ja anna hieman ruskistua. Lisää sipulit, sillifilee ja tomaattipyree. Muista, että sillistä irtoaa suolaa, kun lisäät seokseen suolaa. Lisää vesi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi ja tarkista suola.
Tässä vaiheessa vorschmack ei ole kovin herkullisen näköistä eikä myöskään makuista, mutta hauduttaminen tekee ihmeitä. Valurautapata on näppärä tässä ruoassa, koska voit panna sen suoraan uuniin. Voit myös kypsentää vorschmackin voidellussa uunivuoassa.
Hauduta riistavorschmackia 160 asteessa ilman kantta noin 3 tuntia välillä sekoittaen, kunnes seos on kiinteää ja kauniin ruskeaa.
Muotoile kahdella lusikalla vorschmackpallukoita lautasille ja tarjoa uuniperunan, smetanan, punajuuren ja maustekurkun kanssa.
Tämä vaiva kannattaa nähdä, sillä riistavorschmack on todellista herkkua. Tee samalla isompi satsi ja pakasta.
Vinkki!
Voit korvata riistajauhelihan käyttämällä puolet naudanjauhelihaa ja puolet lampaanjauhelihaa.