


Riisivanukas
30 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 5 min
Reseptin ainekset
10 annosta
250 g
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1/2
vaniljatanko
10 dl
riisipuuroa
4 rkl
sokeria
Karamellisointi
2 rkl
sokeria
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Halkaise vaniljatanko ja raaputa puolikkaasta siemenet veitsellä. Sekoita siemenet vaniljakastikevaahdon joukkoon. Säästä toinen puoli tangosta myöhempää käyttöä varten.
Sekoita kylmään puuroon vaniljavaahto ja sokeri. Kaada seos uunikulhoon tai uuninkestäviin annosmaljoihin.
Ripottele riisivanukkaan pinnalle sokeria ja karamellisoi pinta uunissa grillivastuksen alla 225 asteessa muutama minuutti.
Tarjoa riisivanukas välittömästi lakkakeiton kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat