Rieskapizza
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Rieskapizza on vastaus, kun pizzahammasta kolottaa juuri nyt. Rieskapizza syntyy vinkkelästi, kun levität rieskan päälle ranskankermaa, fenkolia ja kylmäsavulohta.
MU
4.8
Kuvat
Julkaistu 4.4.2016

Rieskapizza
Reseptin ainekset (2 annosta)
Rieskapizza
- 1 kplfenkolia (150 g)
- 2 kplrieskaa (isoa täysjyvärieskaa, esim. Fazerin rullarieska)
- 75 granskankermaa (rasvaa 28 %)
- 150 gkylmäsavulohta
- 1/4 tlmustapippuria (myllystä)
- 2 rklsitruunamehua
- 1 dlrucolaa
Rieskapizza – ohje:
- Pese ja leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.
- Levitä ranskankerma rieskoille. Jaa päälle fenkoliviipaleet ja kylmäsavulohi. Rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta sitruunamehua.
- Paista rieskapizzaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Viimeistele rieskapizza rucolalla.

Varhaisperuna-lohipizza – korvaa perinteinen pohjataikina pottuviipaleilla ja ylläty!
Kotivinkki

Kukkakaalipizza – oletko jo kokeillut maukasta trendiherkkua?
Maku

Grillattu valkoinen pizza
Maku

Pizzamuffinit – uusi perjantai-illan hittiherkku
Maku

Leikkelepizza
Maku

Munakoisopizza on illanistujaisten helpoin herkku – ja sen tekemiseeen ei taikinaa tarvita!
Meillä kotona

Yön yli kohotettu pizzataikina
Maku

Maistuisiko lahmacun? Pizzan ja piirakan välimuodossa on ohut ja ihanan rapea pohja!
Maku