


Rieskapizza
20 min
Rieskapizza on vastaus, kun pizzahammasta kolottaa juuri nyt. Rieskapizza syntyy vinkkelästi, kun levität rieskan päälle ranskankermaa, fenkolia ja kylmäsavulohta.
Reseptin ainekset
2 annosta
Rieskapizza
1 kpl
fenkolia (150 g)
2 kpl
rieskaa (isoa täysjyvärieskaa, esim. Fazerin rullarieska)
75 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
150 g
kylmäsavulohta
1/4 tl
mustapippuria (myllystä)
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
rucolaa
Rieskapizza – ohje:
- Pese ja leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.
- Levitä ranskankerma rieskoille. Jaa päälle fenkoliviipaleet ja kylmäsavulohi. Rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta sitruunamehua.
- Paista rieskapizzaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Viimeistele rieskapizza rucolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat