Maku

Rieskapizza

20 min
MU
4.75
0

Rieskapizza on vastaus, kun pizzahammasta kolottaa juuri nyt. Rieskapizza syntyy vinkkelästi, kun levität rieskan päälle ranskankermaa, fenkolia ja kylmäsavulohta. 
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (2 annosta)

Rieskapizza

  • 1 kplfenkolia (150 g)
  • 2 kplrieskaa (isoa täysjyvärieskaa, esim. Fazerin rullarieska)
  • 75 granskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 150 gkylmäsavulohta
  • 1/4 tlmustapippuria (myllystä)
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1 dlrucolaa

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Rieskapizza valmistuu näin:

Pese ja leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.

Levitä ranskankerma rieskoille. Jaa päälle fenkoliviipaleet ja kylmäsavulohi. Rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta sitruunamehua.

Paista rieskapizzaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Viimeistele rieskapizza rucolalla.

MITÄ PIDIT?
4.75