Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rieskapizza

20 min

Rieskapizza on vastaus, kun pizzahammasta kolottaa juuri nyt. Rieskapizza syntyy vinkkelästi, kun levität rieskan päälle ranskankermaa, fenkolia ja kylmäsavulohta. 

4.4.2016
Reseptin ainekset
2 annosta
Rieskapizza
1 kpl
fenkolia (150 g)
2 kpl
rieskaa (isoa täysjyvärieskaa, esim. Fazerin rullarieska)
75 g
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
150 g
kylmäsavulohta
1/4 tl
mustapippuria (myllystä)
2 rkl
sitruunamehua
1 dl
rucolaa

Rieskapizza – ohje:

  1. Pese ja leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.
  2. Levitä ranskankerma rieskoille. Jaa päälle fenkoliviipaleet ja kylmäsavulohi. Rouhi pinnalle mustapippuria ja valuta sitruunamehua.
  3. Paista rieskapizzaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Viimeistele rieskapizza rucolalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt