Maku

Ricotta-pinaattitortellinit ja pistaasikastike

15 min
4.3
0

Ricotta-pinaattitortellinit ja pistaasikastike

KA
0
4.3
Teksti Kristiina Välikangas
Kuvat Veikko Kallio
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 100 gpistaaseja (kuorittuna)
  • 1 rklruokaöljyä
  • 1 rkltuoretta salviaa
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlvalkopippuria
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raasteena)
  • 250 gpastaa (pinaatti-ricottatortellini, Barilla)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Paahda pistaasit pienessä määrässä öljyä, lisää salvianlehdet ja paista niitä hetki.

Lisää ranskankerma, mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä kastike, mutta älä anna kiehua. Nosta kastike liedeltä.

Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada kastike valutettujen tortellinien joukkoon ja sekoita.

Tarjoile ricotta-pinaattitortellinit ja pistaasikastike parmesaanin kanssa, koristele tuoreilla salvianlehdillä ja muutamalla pistaasilla.

•Ohjeesta riittää neljälle hengelle alkuruoaksi tai pääruoaksi kahdelle.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä