Maku

Ricotta-parsapiirakka

45 min
4
2

Kevään parsat sopivat täydellisesti ricottapiirakan täytteeksi. Lempeän pehmeä piirakka on kevään juhlien suosikki. Koristele piirakka iduilla ja pinaatinlehdillä!
Tulosta
Kuvat Tiina Garvey

Ainekset (8 annosta)

Pohja

  • 125 gvoita
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 rklkylmää vettä

Täyte

  • 400 gparsaa
  • 2 kplkananmunaa
  • 250 gricottaa
  • 2 rklparmesaania raastettuna
  • 1/2 dlkuohukermaa
  • suolaa ja pippuria

Koristeluun

  • ituja
  • tuoretta pinaattia

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min
Katso kuvat valmistusvaiheista! →
MITÄ PIDIT?
4