Maku

Ribsit

15 h 30 min
GL
MA
MU
4.63
0

Tässä ovat kesän parhaat grilliribsit! Hidas keittäminen, kuumassa grillissä paistaminen ja itse tehty glaseerauskastike ovat ribsien herkullisuuden salaisuus. Rapsakka pinta ja mehevä liha takaavat sen, että ribsikasa katoaa nopeasti. Katso VIDEO!
Tulosta
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (3 annosta)

  • 2000 gsiankylkeä (ribsejä)

Kuivamausteseos

  • 1 rklpaprikajauhetta (savustettua)
  • 1 rklchilijauhetta
  • 1 rklinkivääriä (jauhettua)
  • 1 rklsuolaa
  • 1/2 rklvalkopippuria

Keitinliemi

  • 20 dlvettä
  • 5 dlsoijakastiketta
  • 2 kpltähtianista
  • 2 kplkanelitankoa

Glaseerauskastike

  • 1 dlsokeria (palmu)
  • 1 1/2 dlpaseerattua tomaattia
  • 4 rklsoijakastiketta
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta (Sriracha-kastiketta)

Koristeluun

  • 2 rklkookoshiutaleita (tai lastuja, paahdettuna)
  • 1 tlseesaminsiemeniä

Tee näin

15 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 h
MITÄ PIDIT?
4.63