Vatkaa kakkupohjaa varten munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet ja sekoita nopeasti tasaisesti.
Värjää taikina elintarvikevärillä vaaleanpunaiseksi.
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 22–24 cm) pohjan ja reunan väliin. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta.
Paista 175-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia tai kunnes kakkupohja on kypsää ja kakkuun pistettyyn tikkuun ei tartu taikinaa.
Anna kakkupohjan jäähtyä ja leikkaa se terävällä veitsellä 2 osaan. Pese vuoka ja pingota uudelleen leivinpaperi pohjan ja reunojen väliin.
Asettele vuoan pohjalle kakkulevy. Notkista vaniljajäätelö ja värjää se sinisellä elintarvikevärillä vaaleansiniseksi. Levitä jäätelö pohjan päälle. Nosta päälle toinen kakkulevy. Notkista päärynäjäätelö ja levitä se toisen kakkulevyn päälle.
Peitä vuoka alumiinifoliolla tai muovikelmulla. Nosta vuoka pakastimeen muutamaksi tunniksi tai tee kakku muutamaa päivää ennen tarjoamista.
Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa miedolla teholla ja 30 sekunnin välein sekoittaen. Värjää suklaa elintarvikevärillä vaaleanpunaiseksi. Valuta valkosuklaakuorrutusta kakun päälle siten, että se valuu reunoilta osittain alas.
Ripottele suklaakuorrutuksen päälle koristerakeita. Viimeistele kakku minijäätelöillä ja macaron-leivoksilla.