Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raviolit ja voi-pinaattikastike – herkkupasta on valmis kymmenessä minuutissa

10 min

Valmiit raviolit pelastavat, kun aika on kortilla. Voisula, artisokat ja paistetut pinaatit taakaavat ravintolatunnelman myös arki-iltana. Kaprikset viimeistelevät kymmenen minuutin pastakulhot edustuskuntoon.

12.10.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (80 g)
baby-pinaattia
3 rkl
voita
1 prk (190 g)
artisokansydämiä öljyssä
1 pkt (250 g)
juustotäytteisiä ravioleita
6
isoa kaprista
1/4 tl
mustapippuria

Raviolit ja voi-pinaattikastike valmistuvat helposti näin:

  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Huuhtele pinaatit.
  2. Kuumenna pannulla voita. Paista pinaatit voissa ja lisää artisokansydämet. Kääntele hetki.
  3. Keitä raviolit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Nosta raviolit lautasille ja valuta päälle voita, pinaattia ja artisokkia. Viimeistele kapriksilla ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt