Maku

Raviolit ja voi-pinaattikastike – herkkupasta on valmis kymmenessä minuutissa

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Valmiit raviolit pelastavat, kun aika on kortilla. Voisula, artisokat ja paistetut pinaatit taakaavat ravintolatunnelman myös arki-iltana. Kaprikset viimeistelevät kymmenen minuutin pastakulhot edustuskuntoon.
0
1
Julkaistu: 12.10.2018


Ainekset (4 annosta)

  • 1 ps (80 g)baby-pinaattia
  • 3 rklvoita
  • 1 prk (190 g)artisokansydämiä öljyssä
  • 1 pkt (250 g) juustotäytteisiä ravioleita
  • 6isoa kaprista
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Raviolit ja voi-pinaattikastike valmistuvat helposti näin:

  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Huuhtele pinaatit.
  2. Kuumenna pannulla voita. Paista pinaatit voissa ja lisää artisokansydämet. Kääntele hetki.
  3. Keitä raviolit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Nosta raviolit lautasille ja valuta päälle voita, pinaattia ja artisokkia. Viimeistele kapriksilla ja rouhi pinnalle mustapippuria.
1 kommentti