Maku

Raviolit ja voi-pinaattikastike – herkkupasta on valmis kymmenessä minuutissa

10 min
0
1

Valmiit raviolit pelastavat, kun aika on kortilla. Voisula, artisokat ja paistetut pinaatit taakaavat ravintolatunnelman myös arki-iltana. Kaprikset viimeistelevät kymmenen minuutin pastakulhot edustuskuntoon.
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 ps (80 g)baby-pinaattia
  • 3 rklvoita
  • 1 prk (190 g)artisokansydämiä öljyssä
  • 1 pkt (250 g) juustotäytteisiä ravioleita
  • 6isoa kaprista
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Raviolit ja voi-pinaattikastike valmistuvat helposti näin:

  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Huuhtele pinaatit.
  2. Kuumenna pannulla voita. Paista pinaatit voissa ja lisää artisokansydämet. Kääntele hetki.
  3. Keitä raviolit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Nosta raviolit lautasille ja valuta päälle voita, pinaattia ja artisokkia. Viimeistele kapriksilla ja rouhi pinnalle mustapippuria.
MITÄ PIDIT?
0