


Raviolit ja voi-pinaattikastike – herkkupasta on valmis kymmenessä minuutissa
10 min
Valmiit raviolit pelastavat, kun aika on kortilla. Voisula, artisokat ja paistetut pinaatit taakaavat ravintolatunnelman myös arki-iltana. Kaprikset viimeistelevät kymmenen minuutin pastakulhot edustuskuntoon.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 ps (80 g)
baby-pinaattia
3 rkl
voita
1 prk (190 g)
artisokansydämiä öljyssä
1 pkt (250 g)
juustotäytteisiä ravioleita
6
isoa kaprista
1/4 tl
mustapippuria
Raviolit ja voi-pinaattikastike valmistuvat helposti näin:
- Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Huuhtele pinaatit.
- Kuumenna pannulla voita. Paista pinaatit voissa ja lisää artisokansydämet. Kääntele hetki.
- Keitä raviolit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Nosta raviolit lautasille ja valuta päälle voita, pinaattia ja artisokkia. Viimeistele kapriksilla ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat