Maku

Rassolnik-keitto pietarilaisittain

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
KA
LA
MA
MU
4
1
Julkaistu: 19.2.2011


Ainekset (4 annosta)

  • 12 dlkasvislientä
  • 1 dlohrasuurimoita (rikottuja, esikypsennettyjä)
  • 3 kplperunaa
  • 1 kplporkkanaa
  • 1/2 kplpunasipulia
  • 1/4 kplpurjoa
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 kplsuolakurkkua (+ 1dl lientä)
Tulosta

Kuumenna liemi kattilassa ja keitä ohrasuurimoita noin 15 minuuttia. Kuori ja suikaloi perunat, porkkana ja -sipulit. Lisää kasvikset keittoon laakerinlehtien ja -pippurin kanssa. Keitä kypsiksi, noin 10 minuuttia. Lisää keittoon paloiteltu suolakurkku sekä kurkkulientä. Tarkista Rassolnik-keiton maku. •Voit tarjota Rassolnik-keitto pietarilaisittain smetanan ja hienonnetun tillin kanssa.

1 kommentti