Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rapuleivät

15 min
18.5.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
170 g
jättikatkaravunpyrstöjä
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
3/4 dl
majoneesia
1/2 kpl
punasipulia (hienonnettuna)
3 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
suolaa
4 kpl
paahtoleipäviipaletta
Lisäksi
2 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/4 kpl
tammenlehtisalaattia ruukussa
1 kpl
sitruunaa (lohkottuna)

Valuta jättikatkaravut hyvin ja poista mahdolliset kuoret. Silppua ravut. Sekoita kulhossa keskenään ranskankerma, majoneesi, sipulisilppu ja tilli. Mausta pippurirouheella ja suolalla. Yhdistä ravut ja kastike. Paahda leivät ja leikkaa reunat pois. Nosta leivät lautasille. Jaa rapuseos leiville. Koristele tillillä, salaatinlehdillä ja punasipulilla. Purista halutessasi sitruunamehua rapuleipien päälle. •Tarjoa lisänä lasillinen raikasta valkoviiniä. Itävaltalainen Steinschaden Grüner Veltliner sopii erinomaisesti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt