Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rapukakut – rapean herkun juju on mehevien rapujen ja rouskuvien suolakeksien yhdistelmä!

45 min

Rapukakut rouskuvat ihanasti massaan sekoitetun suolakeksimurun ansiosta. Muotoile herkullisia pieniä kakkuja ja paista!

24.8.2021
Reseptin ainekset
4–6 annosta
Rapukakut
400 g
kypsiä ravunpyrstöjä (tai katkarapuja)
½ dl
majoneesia
2 tl
dijonsinappia
½ rkl
worcestershirekastiketta
1 tl
sitruunan kuoriraastetta
1 rkl
sitruunanmehua
½ dl
ruohosipulia (hienonnettuna)
½
chiliä (hienonnettuna)
2 tl
inkivääriä (raastettuna)
2 rkl
korianteria (hienonnettuna)
¾ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1
muna
1 dl
suolakeksejä (murskattuna, esim. 8 kpl Tuc-keksejä)
Lisäksi
2 dl
korppujauhoja
rypsiöljyä

Rapukakut valmistuvat näin:

  1. Purista ravunpyrstöt kuiviksi, laita monitoimikoneeseen ja aja karkeaksi massaksi. Lusikoi massa kulhoon.
  2. Sekoita joukkoon majoneesi ja kaikki mausteet, muna sekä lopuksi murennetut keksit.
  3. Muotoile massasta pieniä pihvejä (16 kpl). Painele pihvit kummaltakin puolelta kevyesti korppujauhoissa.
  4. Paista pannulla öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi.

Vinkki!

Voit korvata suolakeksit pankojauhoilla. Lisää silloin massaan hieman suolaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt