Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rapeat kauralastut

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
8.11.2010
Reseptin ainekset
50 kpl
3 dl
kaurahiutaleita
1/2 dl
kauraleseitä
1 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
125 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1/2 dl
siirappia
1 kpl
munaa

Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Sekoita joukkoon jäähtynyt rasvasula, siirappi ja muna. Ota taikinasta teelusikalla nokareita ja pane ne pellille leivinpaperin päälle. Jätä ympärille tilaa, sillä leivonnaiset leviävät paistuessaan. Paista leivonnaisia uunin yläosassa 7–10 minuuttia. Vedä leivonnaiset leivinpapereineen pelliltä tasaiselle alustalle jäähtymään. Säilytä leivonnaiset tiiviissä kannellisessa peltirasiassa, niin ne säilyttävät rapeutensa parhaiten. •Jos haluat suklaisia kauralastuja, sekoita 1 pussillinen (60 g) suklaasiruja tai 1/2 dl rouhittua taloussuklaata taikinan joukkoon kuivien aineiden kanssa. •Voit koristella valmiit jäähtyneet kauralastut pursottamalla pinnalle valmista valkoista tai vaaleanpunaista sokerikuorrutetta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt