Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rapeaksi paistettu silli

20 min

Silli on ihanaa lämpimänäkin. Pankojauhoissa käännelty ja rapeaksi paistettu silli on herkkua esimerkiksi perunasalaatin kanssa. 

21.10.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
sillifileetä (4 kpl matjessillifileetä)
1/2 dl
vehnäjauhoja
1 kpl
munaa
2 dl
korppujauhoja (pankojauhoja)
1 tl
sitruunankuoriraastetta
Paistamiseen
2 rkl
ruokaöljyä
2 rkl
voita

Rapeaksi paistettu silli – ohje:

  1. Huuhtaise sillifileet, kuivaa ne hyvin talouspaperilla ja leikkaa kolmeen osaan.
  2. Kääntele palat ensin jauhoissa, sitten rikkivatkatussa munassa ja lopuksi sitruunankuoriraasteella maustetuissa pankojauhoissa.
  3. Kuumenna öljy-voiseos pannulla. Paista paneroidut sillipalat kauniin ruskeiksi kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin.
  4. Tarjoa paistettu silli heti esimerkiksi perunasalaatin ja sitruunalohkojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt