


Rapeaksi paistettu silli
20 min
Silli on ihanaa lämpimänäkin. Pankojauhoissa käännelty ja rapeaksi paistettu silli on herkkua esimerkiksi perunasalaatin kanssa.
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
sillifileetä (4 kpl matjessillifileetä)
1/2 dl
vehnäjauhoja
1 kpl
munaa
2 dl
korppujauhoja (pankojauhoja)
1 tl
sitruunankuoriraastetta
Paistamiseen
2 rkl
ruokaöljyä
2 rkl
voita
Rapeaksi paistettu silli – ohje:
- Huuhtaise sillifileet, kuivaa ne hyvin talouspaperilla ja leikkaa kolmeen osaan.
- Kääntele palat ensin jauhoissa, sitten rikkivatkatussa munassa ja lopuksi sitruunankuoriraasteella maustetuissa pankojauhoissa.
- Kuumenna öljy-voiseos pannulla. Paista paneroidut sillipalat kauniin ruskeiksi kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin.
- Tarjoa paistettu silli heti esimerkiksi perunasalaatin ja sitruunalohkojen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat