Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
rousk rousk

Riisi paahtuu uunissa rapeaksi ja tekee salaatista erityisen hyvää – rapea riisisalaatti on täynnä kasviksia ja makua

30 min

Salaatissa maistuu bibimbapin maut. Ihanan rouskuva riisi tekee salaatista erityisen hyvää.

10.1.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1½ rkl
gochujang -chilitahnaa
2 rkl
rypsiöljyä
6 dl
keitettyä basmatiriisiä
Lisäksi
1 rs (350 g)
broilerin miedosti suolattuja fileekuutioita (Pirkka Vikkelät)
1 rkl
rypsiöljyä
1
kurkku
150 g
punakaalia
1–2
porkkanaa
2
kevätsipulia
1 rku
korianteria
Kastike
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
vaahterasiirappia
½ rkl
seesamiöljyä

Rapea riisisalaatti – ohje:

  1. Sekoita chilitahna ja öljy riisin sekaan. Levitä riisi leivinpaperin päälle pellille ja paahda 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes se rapeutuu. Sekoita pari kertaa paiston aikana.
  2. Paista broilerinfileekuutiot pannulla öljyssä molemmin puolin kypsiksi. Leikkaa halutessasi pienemmiksi.
  3. Suikaloi kurkku ja kaali. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Hienonna kevätsipulit.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  5. Yhdistä riisit, broilerit, kasvikset ja kastike.

Vinkki! Saat salaatista vegaanisen, kun vaihdat broilerinfileet esimerkiksi tofuun.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt