


Ranskalainen sinappisilli
24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h 0 min
Purkillisesta tavallisia sillipaloja syntyy jalostamalla juhlasilliä. Ranskalainen sinappisilli sopii juhlapöytään vuoden ympäri!
Reseptin ainekset
6 annosta
250 g
maustesilliä (esim. perhe- tai tillisilliä)
Kastike
4-5 kpl
maustekurkkuja (pientä, cornichon)
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
2 rkl
ruohosipulia (hienonnettuna)
2 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
1 rkl
dijoninsinappia
1 rkl
majoneesia
1 tl
hunajaa (juoksevaa)
1 kpl
valkosipulinkynttä (raastettuna)
1/4 tl
mustapippuria
Ranskalainen sinappisilli – ohje:
Kaada sillipalat siivilään, huuhtaise ja valuta hyvin. Puolita palat.
Silppua maustekurkut hyvin pieniksi. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon silli.
Anna ranskalaisen sinappisillin maustua yön yli kylmässä.
Purkkisillin sijaan voit käyttää sinappisilliin myös matjessillifileitä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat