Maku

Ranskalainen sinappisilli

24 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
24 h
Purkillisesta tavallisia sillipaloja syntyy jalostamalla juhlasilliä. Ranskalainen sinappisilli sopii juhlapöytään vuoden ympäri!
GL
3.5
0
Julkaistu: 21.10.2016


Ainekset (6 annosta)

  • 250 gmaustesilliä (esim. perhe- tai tillisilliä)

Kastike

  • 4-5 kplmaustekurkkuja (pientä, cornichon)
  • 1 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 2 rklruohosipulia (hienonnettuna)
  • 2 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)
  • 1 rkldijoninsinappia
  • 1 rklmajoneesia
  • 1 tlhunajaa (juoksevaa)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (raastettuna)
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta
Valmista ranskalainen sinappisilli näin:
Kaada sillipalat siivilään, huuhtaise ja valuta hyvin. Puolita palat.
Silppua maustekurkut hyvin pieniksi. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon silli.
Anna ranskalaisen sinappisillin maustua yön yli kylmässä.
Purkkisillin sijaan voit käyttää sinappisilliin myös matjessillifileitä. 
MITÄ PIDIT?
3.5
Kommentoi »