Ranskalainen sinappisilli
24 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
24 h Purkillisesta tavallisia sillipaloja syntyy jalostamalla juhlasilliä. Ranskalainen sinappisilli sopii juhlapöytään vuoden ympäri!
GL
3.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 21.10.2016

Ranskalainen sinappisilli
Ainekset (6 annosta)
- 250 gmaustesilliä (esim. perhe- tai tillisilliä)
Kastike
- 4-5 kplmaustekurkkuja (pientä, cornichon)
- 1 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
- 2 rklruohosipulia (hienonnettuna)
- 2 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)
- 1 rkldijoninsinappia
- 1 rklmajoneesia
- 1 tlhunajaa (juoksevaa)
- 1 kplvalkosipulinkynttä (raastettuna)
- 1/4 tlmustapippuria
Valmista ranskalainen sinappisilli näin:
Kaada sillipalat siivilään, huuhtaise ja valuta hyvin. Puolita palat.
Silppua maustekurkut hyvin pieniksi. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon silli.
Anna ranskalaisen sinappisillin maustua yön yli kylmässä.
Purkkisillin sijaan voit käyttää sinappisilliin myös matjessillifileitä.
MITÄ PIDIT?
3.5