Mozzarellatikkujen serkku
Raejuustotikut – hauskat juustotikut paistetaan rapeiksi uunissa
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Pinnalta rapeat raejuustotikut ovat helppo sormisyötävä. Maku ja muoto muistuttavat hieman mozzarellatikkuja, mutta uunissa paistetut raejuustotikut ovat pikkaisen kevyempiä (ja juuri nyt supertrendikkäitä).
Reseptin ainekset
18 kpl
2 prk (à 200 g)
raejuustoa
1 dl
vehnäjauhoja
1
muna
¼ tl
suolaa
1 dl
korppujauhoja
2 tl
paprikajauhetta
2 tl
seesaminsiemeniä
Dippi
150 g
ranskankermaa
1 rkl
rapeaa valkosipulia chili-seesamiöljyssä
Raejuustotikut – ohje:
- Valuta raejuustosta neste pois. Yhdistä kulhossa raejuusto, jauhot, muna ja suola tasaiseksi massaksi.
- Sekoita korppujauho, paprikajauhe ja seesaminsiemenet lautasella.
- Muotoile raejuustomassasta noin 18 tikkua ja pyörittele ne korppujauhoseoksessa. Siirrä tikut leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pinta on rapea.
- Sekoita ranskankerma ja rapea valkosipuli-chiliöljy kulhossa. Tarjoa dippi raejuustotikkujen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat