Kahvin kera
Raejuustopaistos – proteiinia uhkuva pannarimainen jälkkäri tarjotaan lakkahillon kera
1 h 20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 10 min
Pannukakkua muistuttava paistos syntyy raejuustosta. Se sopii erityisen hyvin hillon kanssa tarjottuna – vaikkapa iltapäiväkahvin kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
2
munaa
3 dl
kevytmaitoa
200 g
raejuustoa (2 % rasvaa)
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
¼ tl
suolaa
1 rkl
voita vuoan voiteluun
Raejuustopaistos – ohje:
- Riko kananmunien rakenne kulhossa vispilällä. Lisää maito, raejuusto, vehnäjauhot, sokeri, vaniljasokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi ja anna taikinan turvota 30 minuuttia.
- Kaada taikina voideltuun uuni- tai piirakkavuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
- Tarjoa hieman lämpimänä hillon kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat