


Raakapatukat – tee trendikäs välipala itse
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Raakapatukat kannattaa tehdä itse, sillä siten säästät rutkasti rahaa. Valitse raakapatukoihin omia lempipähkinöitäsi ja lisää seuraksi makeita aprikooseja, kookosta ja kirpsakkaa sitruunaa.
Reseptin ainekset
15 kpl
Raakapatukat
2 dl
saksanpähkinöitä (tai muita pähkinöitä)
2 dl
kurpitsansiemeniä (tai muita siemeniä / pähkinöitä)
4 dl
kuivattua aprikoosia
2 1/2 dl
kookoshiutaleita (raaka)
1/2 dl
sitruunamehua
2 tl
sitruunankuoriraastetta (luomu)
1 rkl
siirappia (agave)
1 rkl
kookosrasvaa (kylmäpuristettua kookosöljyä)
Lisäksi
3 rkl
kookoshiutaleita
Raakapatukat tehdään näin:
- Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja aja tasaiseksi massaksi.
- Vuoraa reunallinen uunipelti (38 cm x 25 cm) leivinpaperilla.
- Ripottele sille kookoshiutaleita.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle ja painele tasaiseksi.
- Painele pinnalle vielä kookoshiutaleita ja nosta vuoka jähmettymään jääkaappiin pariksi tunniksi.
- Leikkaa massasta patukoita.
- Säilytä jääkaapissa. Kääräise patukat paperiin ja nappaa evääksi.
Vinkki!
Käytä aprikoosien tilalla taateleita ja saat erilaiset patukat.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat