Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raakapatukat – tee trendikäs välipala itse

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Raakapatukat kannattaa tehdä itse, sillä siten säästät rutkasti rahaa. Valitse raakapatukoihin omia lempipähkinöitäsi ja lisää seuraksi makeita aprikooseja, kookosta ja kirpsakkaa sitruunaa.

15.10.2018
Reseptin ainekset
15 kpl
Raakapatukat
2 dl
saksanpähkinöitä (tai muita pähkinöitä)
2 dl
kurpitsansiemeniä (tai muita siemeniä / pähkinöitä)
4 dl
kuivattua aprikoosia
2 1/2 dl
kookoshiutaleita (raaka)
1/2 dl
sitruunamehua
2 tl
sitruunankuoriraastetta (luomu)
1 rkl
siirappia (agave)
1 rkl
kookosrasvaa (kylmäpuristettua kookosöljyä)
Lisäksi
3 rkl
kookoshiutaleita

Raakapatukat tehdään näin:

  1. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimen kulhoon ja aja tasaiseksi massaksi.
  2. Vuoraa reunallinen uunipelti (38 cm x 25 cm) leivinpaperilla.
  3. Ripottele sille kookoshiutaleita.
  4. Levitä taikina leivinpaperin päälle ja painele tasaiseksi.
  5. Painele pinnalle vielä kookos­hiutaleita ja nosta vuoka jähmet­tymään jääkaappiin pariksi tunniksi.
  6. Leikkaa massasta patukoita.
  7. Säilytä jääkaapissa. Kääräise patukat paperiin ja nappaa evääksi.

Vinkki!

Käytä aprikoosien tilalla taateleita ja saat erilaiset patukat.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt