Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raakamakkarat ja perunapaistos (Sausages and Hash Browns)

25 min
23.10.2013
Reseptin ainekset
10 annosta
6 kpl
perunaa (suurta Rosamundaa)
1 1/2 tl
suolaa
1 1/2 tl
timjamia
1000 g
raakamakkaraa
Lisäksi
Paistamiseen rypsiöljyä ja voita

Kuori ja raasta perunat karkeaksi. Ripottele raasteeseen suolaa.

Purista perunaraaste mahdollisimman kuivaksi, joko perunalumipusertimessa tai puhtaan keittiöpyyhkeen välissä.

Kuumenna rypsiöljy pannussa. Levitä pannuun ohut kerros perunaraastetta. Tällä ohjeella saat noin 3 isoa perunapaistosta.

Paista keskilämmöllä rapeaksi ja kauniin väriseksi, molemmilta puolilta. Lisää paistamisen lopussa pannuun hieman voita.

Ota raakamakkarat huoneenlämpöön noin puoli tuntia etukäteen. Pistele haarukalla. Paista omassa rasvassaan tai öljytilkassa kauniinvärisiksi ja kypsiksi. Pidä lämpimänä kannen alla.

Tarjoa raakamakkaroita perunapaistoksen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt