Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pyttipannu uunissa – chorizo antaa uudenlaisen säväyksen tuttuun arkiruokaan

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Uunipyttipannu saa makua chilistä ja savuisesta espanjalaisesta chorizosta. Jos et löydä kaupasta raakaa chorizoa, käytä kypsää makkaraa.

1.2.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
1
punainen paprika
2
sipulia
3
valkosipulinkynttä
400 g
perunoita
50 g
lehtikaalia
½-1 tl
savupaprikajauhetta
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
2 rkl
oliiviöljyä
300 g
raakachorizoa
Kastike
1 dl
paseerattua tomaattia
1 dl
(kevyt)majoneesia
¼ tl
chiliä

Pyttipannu uunissa – ohje:

  1. Huuhtele ja halkaise paprika. Poista siemenet. Leikkaa paprika paloiksi.
  2. Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne viipaleiksi.
  3. Kuori ja kuutioi perunat. Huuhtele lehtikaalit ja revi lehdet pienemmiksi.
  4. Pane kasvikset laakeaan uunivuokaan. Sekoita mausteet ja öljy, kääntele seos kasvisten joukkoon.
  5. Puserra makkara kuorestaan nokareiksi kasvisten sekaan.
  6. Paista ruokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.
  7. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa kastike pyttipannun kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt