4(3)
Puutarhurin makkarakeitto – tomaattimurskalla ja pippurijuustolla maustettu herkkusoppa katoaa lautasilta hetkessä!
40 min
Puutarhurin makkarakeiton jujuna on kesäkurpitsa, yrttinen tomaattimurska ja pippurijuusto. Siis perusruokaa pienellä lisällä. Kokeile ja ihastu!
Julkaistu 27.9.2014
Maku
Reseptin ainekset
10 annosta
Puutarhurin makkarakeitto
2 ½ lvettä
12perunaa
5porkkanaa
½lanttua
2kesäkurpitsaa
2sipulia
200 gpekonia
8grillimakkaraa
2lihalientä
310 gyrttimaustettua tomaattimurskaa
½Musta Pekka -juustoa
½ dltuoretta timjamia

Puutarhurin makkarakeitto valmistuu näin:

  1. Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja lanttu. Silppua sipuli pieneksi ja kuutioi kesäkurpitsa. Pilko pekoni ja makkarat pieneksi.
  2. Laita vesi kattilaan kiehumaan. Lisää sekaan perunat, porkkanat ja lanttu. Lisää sekaan tomaattimurska ja lihaliemikuutiot. Anna kiehua. niin, että juurekset kypsyvät.
  3. Paista pannulla voissa sipulit, makkara sekä pekonipalat. Lisää sipulit ja lihat keittoon.
  4. Lisää keittämisen loppuvaiheessa kesäkurpitsat sekä Musta Pekka -juusto. Viimeistele puutarhurin makkarakeitto tuoreella timjamilla.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.