


Puutarhurin makkarakeitto – tomaattimurskalla ja pippurijuustolla maustettu herkkusoppa katoaa lautasilta hetkessä!
40 min
Puutarhurin makkarakeiton jujuna on kesäkurpitsa, yrttinen tomaattimurska ja pippurijuusto. Siis perusruokaa pienellä lisällä. Kokeile ja ihastu!
Reseptin ainekset
10 annosta
Puutarhurin makkarakeitto
2 ½ l
vettä
12
perunaa
5
porkkanaa
½
lanttua
2
kesäkurpitsaa
2
sipulia
200 g
pekonia
8
grillimakkaraa
2
lihalientä
310 g
yrttimaustettua tomaattimurskaa
½
Musta Pekka -juustoa
½ dl
tuoretta timjamia
Puutarhurin makkarakeitto valmistuu näin:
- Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja lanttu. Silppua sipuli pieneksi ja kuutioi kesäkurpitsa. Pilko pekoni ja makkarat pieneksi.
- Laita vesi kattilaan kiehumaan. Lisää sekaan perunat, porkkanat ja lanttu. Lisää sekaan tomaattimurska ja lihaliemikuutiot. Anna kiehua. niin, että juurekset kypsyvät.
- Paista pannulla voissa sipulit, makkara sekä pekonipalat. Lisää sipulit ja lihat keittoon.
- Lisää keittämisen loppuvaiheessa kesäkurpitsat sekä Musta Pekka -juusto. Viimeistele puutarhurin makkarakeitto tuoreella timjamilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat