Maku

Puutarhurin makkarakeitto – tomaattimurskalla ja pippurijuustolla maustettu herkkusoppa katoaa lautasilta hetkessä!

40 min
4.5
1

Puutarhurin makkarakeiton jujuna on kesäkurpitsa, yrttinen tomaattimurska ja pippurijuusto. Siis perusruokaa pienellä lisällä. Kokeile ja ihastu!
Tulosta
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (10 annosta)

Puutarhurin makkarakeitto

  • 2 ½ lvettä
  • 12perunaa
  • 5porkkanaa
  • ½lanttua
  • 2kesäkurpitsaa
  • 2sipulia
  • 200 gpekonia
  • 8grillimakkaraa
  • 2lihalientä
  • 310 gyrttimaustettua tomaattimurskaa
  • ½Musta Pekka -juustoa
  • ½ dltuoretta timjamia

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN

Puutarhurin makkarakeitto valmistuu näin:

  1. Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja lanttu. Silppua sipuli pieneksi ja kuutioi kesäkurpitsa. Pilko pekoni ja makkarat pieneksi.
  2. Laita vesi kattilaan kiehumaan. Lisää sekaan perunat, porkkanat ja lanttu. Lisää sekaan tomaattimurska ja lihaliemikuutiot. Anna kiehua. niin, että juurekset kypsyvät.
  3. Paista pannulla voissa sipulit, makkara sekä pekonipalat. Lisää sipulit ja lihat keittoon.
  4. Lisää keittämisen loppuvaiheessa kesäkurpitsat sekä Musta Pekka -juusto. Viimeistele puutarhurin makkarakeitto tuoreella timjamilla.
MITÄ PIDIT?
4.5