Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pustan lihakeitto

3 h 10 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 45 min
10.12.2014
Reseptin ainekset
5 annosta
750 g
naudan keittolihaa tai kulmapaistia kuutioituna (etuselkää tai lapaa)
1¼ l
lihalientä tai vettä
½ dl
makeaa chilikastiketta
1
sipuli
20
mustapippuria
3
laakerinlehteä
½ tl
suolaa
½ tl
chilijauhetta
6
kiinteää perunaa
4
tomaattia
1
punainen paprika
tuoretta persiljaa
Lisäksi:
1½ dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
2 tl
piparjuuriraastetta (putkilosta)
ripaus
suolaa
mustapippuria

1. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistamista. 

2. Mittaa kattilaan liha liemi, chilikastike ja kuorittu, lohkottu sipuli sekä mausteet. Kumoa lihat kattilaan. Keitä kypsäksi ja mureaksi tavallisessa kattilassa noin 1,5 tuntia tai kypsennä painekattilassa ohjeiden mukaisesti noin 25 minuuttia. 

3. Kuori perunat, huuhdo tomaatit ja paprika. Paloittele kaikki kuutioiksi ja lisää kattilaan. Hauduta vielä 10–15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Painekeittimessä noin 7 minuuttia. 

4. Tarkista maku ja lisää mausteita tai nestettä tarvittaessa. Ripottele päälle persiljasilppua ja tarjoa lisänä piparjuuri-ranskankermaa sekä hyvää leipää.

Hyvin hautunut keittoliha hajoaa kielelle ja maistuu kaikille. Säädä tulisuus chilillä oman makusi mukaiseksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt