


Puolukkasinappi
15 min
Puolukkasinappi on kiva riistaruokien maustaja. Testaa myös karpaloita puolukoiden tilalle.
Reseptin ainekset
1 annosta
2 dl
puolukoita
2 dl
sokeria
1/2 dl
ruokaöljyä
2/3 rkl
maissitärkkelystä
1 tl
suolaa
6 rkl
sinappijauhetta
Soseuta puolukat sauvasekoittimella tai siivilän läpi survoen.
Kaada puolukkasose kattilaan ja mittaa joukkoon sokeri, öljy, maissitärkkelys ja suola. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen.
Nosta saostunut seos liedeltä ja sekoita joukkoon sinappijauhe. Käytä sinappijauhetta vähemmän, jos haluat miedompaa sinappia.
Tölkitä puolukkasinappi kuumennettuun purkkiin.
•Tarjoa puolukkasinappia riistan kera.
•Valmista karpalosinappia korvaamalla puolukat karpaloilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat