Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puolukkarahka – helppo jälkiruoka on valmista hetkessä

10 min

Puolukkarahka on perinteinen suomalainen jälkiruoka, jonka valmistat käden käänteessä. Vaahdota kerma, lisää muut ainekset ja sekoita!

28.9.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
4 dl
maitorahkaa
4 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
4 dl
puolukoita
4 rkl
sokeria
2 rkl
vaniljasokeria

Puolukkarahka – ohje:

  1. Vaahdota kerma.
  2. Lisää joukkoon valutettu maitorahka ja muut ainekset.
  3. Sekoita puolukkarahka tasaiseksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt