


Paras puolukkarahka – marjaherkku saa täyteläisyyttä valkosuklaasta
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Herkullinen puolukkarahka valmistuu helposti tuoreista marjoista.
Reseptin ainekset
5 annosta
200 g
tuoreita puolukoita
1 dl
sokeria
2 dl
kuohukermaa
250 g
maitorahkaa
1 tl
vaniljasokeria
100 g
valkosuklaata
Paras puolukkarahka – ohje:
Mittaa puolukat ja sokeri korkeareunaiseen kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria. Voit halutessasi siivilöidä puolukkasoseen, itse en siivilöinyt.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
Vaahdota kerma ja vaniljasokeri kovaksi vaahdoksi.
Lisää joukkoon maitorahka, puolukkasose ja sulatettu valkosuklaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria.
Peitä kulho kelmulla ja anna rahkan maustua jääkaapissa ainakin 15 minuuttia.
Tarjoa rahka tuoreiden puolukoiden tai joulun lähestyessä murskattujen piparkakkujen kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat