Puolukkarahka – helppo marjaherkku

35 min
5
0

Puolukkarahka – helppo marjaherkku

Helppo ja herkullinen herkku kauden marjoista.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 200 gtuoreita puolukoita
  • 1 dlsokeria
  • 2 dlkuohukermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 100 gvalkosuklaata

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Mittaa puolukat ja sokeri korkeareunaiseen kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria. Voit halutessasi siivilöidä puolukkasoseen, itse en siivilöinyt. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Vaahdota kerama ja vaniljasokeri kovaksivaahdoksi. Lisää joukkoon maitorahka, puolukkasose ja sulatettu valkosuklaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria. Peitä kulho kelmulla ja anna rahkan maustua jääkaapissa ainakin 15 minuuttia. Tarjoa rahka tuoreiden puolukoiden tai joulun lähestyessä murskattujen piparkakkujen kera.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä