Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punaviinikastike riistalle

1 h 15 min

Punaviinikastike maustettiin katajanmarjoilla ja sopii erinomaisesti maustamaan riistaruokia.

Reseptin ainekset
6 annosta
nokare voita
½ dl
palsternakkaa kuutioituna
½ dl
juuriselleriä kuutioituna
1
salottisipuli hienonnettuna
1
pieni porkkana kuutioituna
2 rkl
kiinteää hunajaa
5 dl
punaviiniä
kourallinen tuoretta timjamia
tuoretta rosmariinia 2 oksaa
½ rkl
katajanmarjoja
4 dl
kastikepohjaa (demi-glace)
suolaa ja mustapippuria

Punaviinikastike riistalle – ohje:

Kuumenna laakea kasari tai pannu ja sulata nokare voita. Kuullota hienonnettua salottisipulia muutama minuutti. Lisää kasariin kuutioitu selleri, palsternakka ja porkkana. Kuullota vielä muutaman minuutin ajan.

Lisää pannuun hunaja. Sekoittele koko ajan ja anna hunajan karamellisoitua. Lisää punaviini ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää murskatut katajanmarjat, timjami ja rosmariini.

Keitä keskilämmöllä kasaan noin 20 minuuttia. Lisää kasariin kastikepohja ja keitä kasaan vielä noin 20 minuuttia tai kun kastike on sopivan paksuista.

Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Siivilöi kastike kastikekulhoon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt