Maku

Punasipulihilloke

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.8
0
Julkaistu: 7.9.2005


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 3 kplpunasipulia
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 dlpunaviiniä
  • 1/2 dlsokeria
  • 1/2 dlpunaviinietikkaa
  • 1/3 rkltuoretta timjamia (hienonnettuna)
  • 1/2 kpltuoretta chiliä (hienonnettuna)
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Silppua sipulit ja kuullota ne oliiviöljyssä. Lisää joukkoon loput ainekset ja anna hautua noin puoli tuntia eli kunnes seos on muuttunut hillokemaiseksi. Tarjoa punasipulihilloke grillatun porsaanfileen kanssa.

Kommentoi »