Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punajuuri-spelttihelmisalaatti

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
18.12.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
4 dl
speltinjyviä (keitettyinä)
8 dl
vettä
1/4 tl
suolaa
2 kpl
punajuurta
2 kpl
keltajuurta
1 dl
rypsiöljyä
Salaattikastike
3 rkl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
3 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
punaviinietikkaa
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Koristeluun
50 g
mangoldia eli lehtijuurikasta
20 g
kurpitsansiemeniä (paahdettuina)

Keitä spelttihelmet paketin ohjeen mukaan kypsiksi. Huuhtele kylmällä vedellä ja jätä valumaan. Raaputa juurekset puhtaiksi ja halkaise ne lohkoiksi. Lorauta joukkoon öljyä sekä lisää ripaus suolaa ja pippuria. Sekoita. Grillaa kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita rypsiöljyjen joukkoon etikka, hienonnettu valkosipuli, hunaja ja mausteet. Kaada seos spelttihelmille. Pane tarjoilukulhon keskelle keko spelttihelmiä. Asettele grillatut juurekset reunoille. Koristele salaatti mangoldinlehdillä ja paahdetuilla kurpitsansiemenillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt