Kotivinkki

Punajuuri-lohipatee ja piparjuurihapankermavaahto

1 h 15 min
1.25
0

Lohipatee sopii tarjottavaksi lämpimänä tai kylmänä, alkupalana tai pääruokana. Voit valmistaa massasta myös pieniä annospateita eli timbaaleja pieniin vuokiin.
Tulosta
Kuvat Nico Backström

Ainekset (6-8 hengelle )

  • 400 gpunajuurta raastettuna
  • 1 iso (150 g)sipuli
  • ½ruukkua timjamia hienonnettuna
  • 2 dlkuivaa valkoviiniä
  • 2 tlpuhdistamatonta merisuolaa
  • ½ tlmustapippurirouhetta
  • 1 kgkirjolohta
  • 2 dlvispikermaa
  • 2kananmunia
  • pieni tilkka rypsiöljyä
  • piparjuurihapankermavaahto
  • 2 dlvispikermaa
  • 2 dlranskankermaa 20–45 g (½–1 tuubi)
  • piparjuuritahnaa
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
1.25