Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Punainen kastike grilliherkuille (Romescu)

10 min

Espanjalainen romescu-kastike on loistava pari grilliruoalle. Kastike saa täyteläisen makunsa manteleista, paprikasta ja tomaatista. Kokeile esimerkiksi grillatun lihan tai broilerin kanssa!

17.9.2005
Reseptin ainekset
1 annosta
1/2 dl
manteleita
4 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
tomaattia
1 kpl
punaista paprikaa
2 kpl
paahtoleipäviipaletta (paahdettuna)
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
cayennenpippuria
2 rkl
punaviinietikkaa
1/2 dl
ruokaöljyä

Hienonna mantelit, kuoritut valkosipulinkynnet, paloitellut tomaatit, paloiteltu paprika ja kuutioidut leipäviipaleet tehosekoittimessa. Lisää loput aineet ja anna koneen käydä kunnes seos on tasaista. Tarkista maku.

Tarjoa punaista romescu-kastiketta esimerkiksi grillatun broilerin ja vihannesten seurana tai sipaise kastiketta paahtoleivälle.

Nopean perunasalaatin teet sekoittamalla romescua paloiteltujen keitettyjen perunoiden joukkoon.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt