Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Puikulasipsit

30 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 20 min

Puikulaperunat taipuvat myös sipseiksi! Herkullisen rapeat puikulasipsit valmistuvat helposti uunissa. Kokeile, ihastut varmasti!

3.9.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
6 kpl
perunaa (puikulaa)
1/2 dl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)

Aloita puikulasipsien valmistus pesemällä ja harjaamalla perunat puhtaiksi.

Viipaloi perunat kuorineen mahdollisimman ohuiksi lastuiksi kuorimaveitsellä, veitsellä tai mandoliinilla.

Levitä perunaviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille vieri viereen.

Sivele lastuille kevyesti rypsiöljyä. Ripottele pinnalle suolaa ja tillisilppua. Käännä, voitele ja mausta myös toinen puoli.

Kypsennä sipsejä 150-asteisessa uunissa kiertoilmatoiminnolla noin 10 minuuttia. Käännä sitten lastut toisinpäin ja kypsennä vielä 7–10 minuuttia, kunnes sipsit ovat rapeita. Valvo, etteivät lastut pala.

Nostele sipsit talouspaperin päälle valumaan hetkeksi.

Tarjoa puikulasipsit lämpiminä puolukkamajoneesin kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt