Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Provencelainen kalakeitto ja pistou

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
25.11.2009
Reseptin ainekset
4 annosta
750 g
perunaa
1 kpl
sipulia
3 kpl
valkosipulinkynttä
10 dl
kalalientä
400 g
paseerattua tomaattia
2 tl
fenkolinsiemeniä
200 g
vihreitä papuja (paloiteltuna)
1/4 tl
mustapippuria
1 rkl
yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
400 g
kirjolihifileetä
Pistou
2 dl
tuoretta basilikaa
50 g
kermajuustoa (Pecorino)
1 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 dl
oliiviöljyä

Kuori ja paloittele perunat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa ja lisää perunat sekä sipulit. Paista hetki sekoitellen.

Lisää kuuma liemi, paseerattu tomaatti ja huhmaressa hienonnetut fenkolinsiemenet. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes perunat ovat sopivan kypsiä. Lisää kiehumisen loppupuolella pavut keittoon.

Lisää yrttiseos ja paloiteltu kala, josta olet poistanut mahdolliset ruodot. Anna hautua kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Tarkista provencelaisen kalakeiton maku ja mausta mustapippurilla sekä tarvittaessa suolalla (pistousta tulee myös suolaa).

Pane basilikan lehdet monitoimikoneeseen. Lisää juusto pieninä paloina, valkosipulinkynsi ja öljyä sen verran, että saat sopivan löysän rakenteen.

Tarjoa pistou provencelaisen kalakeiton kanssa. Lisäksi kalakeiton kanssa maistuu tuore leipä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt