Maku

Porsaankyljykset ja juurekset uunissa

1 h 30 min
3.6
2

Porsaankyljykset ja juurekset uunissa

GL
LA
MA
MU
2
3.6
Teksti Kati Pohja
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 6 kplperunaa
  • 2 kplporkkanaa
  • 150 gpalsternakkaa
  • 150 glanttua
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklhunajaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 600 gporsaankyljyksiä
  • 2 tlsinappia
  • 2 tlmausteseosta (grilli)

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h

Pese ja kuori perunat ja juurekset. Lohko reiluiksi paloiksi.
Kuori ja lohko sipulit. Kuori valkosipulit.
Nosta kasvikset kulhoon. Kääntele joukkoon hunaja, suola ja pippuri.
Mausta kyljykset molemmin puolin sinapilla ja grillimausteella.
Nosta paistopussiin kasvikset ja niiden päälle porsaankyljykset. Sulje pussi ja leikkaa yläkulmaan reikä.
Paista porsaankyljyksia ja juureksia 200-asteisessa uunissa noin tunti.

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä