Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porsaan kyljykset, raparperikastike & fenkolia

Raparperi ja fenkoli on oikein oiva makupari ja sopii erittäin hyvin possulle

28.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
possun kyljyksiä
2 kpl
fenkolia (tai 4kpl pieniä fenkoleita)
5 dl
vettä
2 dl
raparperimehua (tiiviste)
1 kpl
sipuli silputtuna
2 kpl
valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ kpl
appelsiinin kuori raastettuna
2 rkl
soijaa
2 rkl
tomaatti pyreetä
1 rkl
valkoviinietikkaa
3/4 rkl
hunajaa
3/4 tl
mustapippuria myllystä
Lisäksi
öljyä ja voita paistamiseen

Leikkaa fenkolit 4 osaan ja laita kattilaan.

Peitä vedellä, niin että fenkolit juuri peittyy.

Lisää sekaan 1 tl suolaa.

Kiehauta fenkoleja, kunnes fenkolit pehmenee.

Siivilöi keitinliemi talteen ja nosta fenkolit jääkylmään veteen odottamaan.

Lämmitä kattila kuumaksi ja lisää pohjalle öljyä ja nokare voita, sipulit ja valkosipulit ja kuullota hetki.

Lisää sitten etikka, 3 dl siivilöityä fenkolien keitinvettä, appelsiinin kuori ja raparperimehu.

Anna kiehua, kunnes jäljellä 3 dl.

Lisää sitten soija, tomaattipyre ja mustapippuri.

Annna poreilla miedolla lämmöllä n. 10 min.

Paista porsaankyljykset voi-öljyseoksessa 2 min per puoli ja nosta 160-asteiseen uuniin ja paista kunnes kypsiä (possu saa olla sisältä aavistuksen pinkki).

Säästä pannulle jäänyt rasva ja paista keitetyt fenkolit nopeasti molemmin puolin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt