


Porsaan kyljykset, raparperikastike & fenkolia
Raparperi ja fenkoli on oikein oiva makupari ja sopii erittäin hyvin possulle
Leikkaa fenkolit 4 osaan ja laita kattilaan.
Peitä vedellä, niin että fenkolit juuri peittyy.
Lisää sekaan 1 tl suolaa.
Kiehauta fenkoleja, kunnes fenkolit pehmenee.
Siivilöi keitinliemi talteen ja nosta fenkolit jääkylmään veteen odottamaan.
Lämmitä kattila kuumaksi ja lisää pohjalle öljyä ja nokare voita, sipulit ja valkosipulit ja kuullota hetki.
Lisää sitten etikka, 3 dl siivilöityä fenkolien keitinvettä, appelsiinin kuori ja raparperimehu.
Anna kiehua, kunnes jäljellä 3 dl.
Lisää sitten soija, tomaattipyre ja mustapippuri.
Annna poreilla miedolla lämmöllä n. 10 min.
Paista porsaankyljykset voi-öljyseoksessa 2 min per puoli ja nosta 160-asteiseen uuniin ja paista kunnes kypsiä (possu saa olla sisältä aavistuksen pinkki).
Säästä pannulle jäänyt rasva ja paista keitetyt fenkolit nopeasti molemmin puolin.