


Pororieskarullat
15 min
Tuorejuusto-porotäytteiset rieskarullat ovat helppoja ja nopeasti valmistuvia suupaloja.
Reseptin ainekset
40 kpl
4
neliön mallisista rieskaa
75 g
kylmäsavuporoa
125 g
maustamatonta tuorejuustoa
½ (à 45 g) tuubia
piparjuuritahnaa
1 (150 g) prk
ranskankermaa
3 rkl
hienonettua persiljaa
Pororieskarullat – ohje:
- Leikkaa poro pieniksi kuutioiksi. Sekoita poro, tuorejuusto, piparjuuritahna, ranskankerma ja hienonnettu persilja täytteeksi.
- Levitä täytettä rieskoille. Kääri rieskat napakaksi rullaksi ja leikkaa annospaloiksi. Voit tehdä pororieskarullat edellisenä päivänä, kääriä kelmuun ja leikata hieman kostuneena annospaloiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat