Kotivinkki

Pororieskarullat

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Tuorejuusto-porotäytteiset rieskarullat ovat helppoja ja nopeasti valmistuvia suupaloja.
3.2
0
Julkaistu: 27.10.2012


Reseptin ainekset (40 kpl)

  • 4neliön mallisista rieskaa
  • 75 gkylmäsavuporoa
  • 125 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • ½ (à 45 g) tuubiapiparjuuritahnaa
  • 1 (150g)
  • 75 gkylmäsavuporoa
  • 125 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • ½ (à 45g)tuubia piparjuuritahnaa
  • 1 (150 g) prkranskankermaa
Tulosta

1. Leikkaa poro pieniksi kuutioiksi. Sekoita poro, tuorejuusto, piparjuuritahna, ranskankerma ja hienonnettu persilja täytteeksi.

2. Levitä täytettä rieskoille. Kääri rieskat napakaksi rullaksi ja leikkaa annospaloiksi. Voit tehdä pororieskarullat edellisenä päivänä, kääriä kelmuun ja leikata hieman kostuneena annospaloiksi.

KV Jouluherkut 2/11

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »