Pororieskarullat
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Tuorejuusto-porotäytteiset rieskarullat ovat helppoja ja nopeasti valmistuvia suupaloja.

Reseptin ainekset 40 kpl
4neliön mallisista rieskaa
75 gkylmäsavuporoa
125 gmaustamatonta tuorejuustoa
½ (à 45 g) tuubiapiparjuuritahnaa
1 (150g)
75 gkylmäsavuporoa
125 gmaustamatonta tuorejuustoa
½ (à 45g)tuubia piparjuuritahnaa
1 (150 g) prkranskankermaa
Pororieskarullat – ohje:
- Leikkaa poro pieniksi kuutioiksi. Sekoita poro, tuorejuusto, piparjuuritahna, ranskankerma ja hienonnettu persilja täytteeksi.
- Levitä täytettä rieskoille. Kääri rieskat napakaksi rullaksi ja leikkaa annospaloiksi. Voit tehdä pororieskarullat edellisenä päivänä, kääriä kelmuun ja leikata hieman kostuneena annospaloiksi.