Kotivinkki

Pororieskarullat

15 min
0
0

Pororieskarullat

Tuorejuusto-porotäytteiset rieskarullat ovat helppoja ja nopeasti valmistuvia suupaloja.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Kaisa Rautaheimo
Tulosta
Mainos

Ainekset (40 kpl)

  • 4neliön mallisista rieskaa
  • 75 gkylmäsavuporoa
  • 125 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • ½ (à 45 g) tuubiapiparjuuritahnaa
  • 1 (150g)
  • 75 gkylmäsavuporoa
  • 125 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • ½ (à 45g)tuubia piparjuuritahnaa
  • 1 (150 g) prkranskankermaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Leikkaa poro pieniksi kuutioiksi. Sekoita poro, tuorejuusto, piparjuuritahna, ranskankerma ja hienonnettu persilja täytteeksi.

2. Levitä täytettä rieskoille. Kääri rieskat napakaksi rullaksi ja leikkaa annospaloiksi. Voit tehdä pororieskarullat edellisenä päivänä, kääriä kelmuun ja leikata hieman kostuneena annospaloiksi.

Vinkki!

KV Jouluherkut 2/11

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä