3,7(21)
Pororieskarullat
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Tuorejuusto-porotäytteiset rieskarullat ovat helppoja ja nopeasti valmistuvia suupaloja.
Julkaistu 27.10.2012
Kotivinkki
Reseptin ainekset 40 kpl
4neliön mallisista rieskaa
75 gkylmäsavuporoa
125 gmaustamatonta tuorejuustoa
½ (à 45 g) tuubiapiparjuuritahnaa
1 (150g)
75 gkylmäsavuporoa
125 gmaustamatonta tuorejuustoa
½ (à 45g)tuubia piparjuuritahnaa
1 (150 g) prkranskankermaa

Pororieskarullat – ohje:

  1. Leikkaa poro pieniksi kuutioiksi. Sekoita poro, tuorejuusto, piparjuuritahna, ranskankerma ja hienonnettu persilja täytteeksi.
  2. Levitä täytettä rieskoille. Kääri rieskat napakaksi rullaksi ja leikkaa annospaloiksi. Voit tehdä pororieskarullat edellisenä päivänä, kääriä kelmuun ja leikata hieman kostuneena annospaloiksi.

Kommentoi »