Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Poronvasan paahtopaisti

Poron paahtopaisti paahdetuilla juureksilla sopii loistavasti talveen!

7.1.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
2 kpl
poronvasan paahtopaistia
1 tl
kuivattua rosmariinia
1 tl
suolaa
170 g
pekonia
4 kpl
porkkanaa
1 kpl
palsternakka
2 kpl
punasipulia
1 rkl
hunajaa
1 tl
kuivattua timjamia
½ tl
rosmariini kuivattu
Lisäksi
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Kuori ja pilko porkkanat, palsternakat ja punasipulit.

Lorauta pannulle tilkka öljyä ja lisää juurekset. Paista kunnes juurekset saavat hiukan väriä. Mausta hunajalla, timjamilla, suolalla ja rosmariinilla.

Nosta juurekset uuniin ja paahda noin 20–25 min.

Ota poron paahtopaistit, puhdista kalvoista, suolaa ja pippuroi ne kauttaaltaan. Mausta kuivatulla rosmariinilla ja kiedo pekoni ympärille.

Ruskista pannulla kunnes pekoni saa väriä ja rapsakoituu, noin 2 min per puoli.

Nosta vielä uuniin juuresten kanssa noin 8 minuutiksi.

Nosta paistit työlaudalle ja anna vetäytyä 5 minuuttia ennen leikkaamista siivuiksi.

Tarjoa punaviinikastikkeen ja puolukkahillon kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt