Maku

Poronvasan paahtopaisti

2.5
0

Poronvasan paahtopaisti

Poron paahtopaisti paahdetuilla juureksilla sopii loistavasti talveen
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 2 kplporonvasan paahtopaistia
  • 1 tlkuivattua rosmariinia
  • 1 tlsuolaa
  • 170 gpekonia
  • 4 kplporkkanaa
  • 1 kplpalsternakka
  • 2 kplpunasipulia
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlkuivattua timjamia
  • ½ tlrosmariini kuivattu

Lisäksi

  • suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Lämmitä uuni 200 asteeseen

Kuori ja pilko porkkanat, palsternakat ja punasipulit

Lorauta pannulle tilkka öljyä ja lisää juurekset

Paista kunnes juurekset saavat hiukan väriä

mausta hunajalla, timjamilla, suolalla ja rosmariinilla.

nosta juurekset uuniin ja paahda n.20-25min

Ota poron paahtopaistit, puhdista kalvoista, suolaa ja pippuroi ne kauttaaltaan

mausta kuivatulla rosmariinilla ja kiedo pekoni ympärille

Ruskista pannulla kunnes pekoni saa väriä ja rapsakoituu n.2min per puoli

nosta vielä uuniin juuresten kanssa n.8minuutiksi

nosta paistit työlaudalle ja anna vetäytyä 5min. ennen leikkaamista siivuiksi

Tarjoa punaviinikastikkeen ja puolukkahillon kanssa

MITÄ PIDIT?
2.5
Katso myös nämä