


Poro-tsatsikipalat
Poro-tsatsikipalat ovat vastustamattoman hyviä pikkuherkkuja! Leipien väliin piiloutuva raikas tsatsiki ja suolainen poro muodostavat ihanan makuparin.
Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Lado puolet leivistä tiiviisti uunipannulle leivinpaperin päälle.
Raasta pestyt kurkut karkealla terällä ja purista siivilän läpi ylimääräinen neste pois. Ripottele raasteen joukkoon suola, sekoita ja levitä seos leipäkerroksen päälle.
Sivele 2/3 tsatsikista seuraavaksi kerrokseksi.
Silppua poro hienoksi ja ripottele tsatsikin päälle.
Asettele loput leipäviipaleet päällimmäiseksi kerrokseksi ja sivele sitruunamehulla maustettu kasvisliemi leipäpintaan. Nosta päälle kevyt paino (esim. toinen uunipelti) ja siirrä peitettynä maustumaan viileään yön yli.
Levitä leipäpintaan loppu tsatsiki. Koristele silputulla ruohosipulilla, kurkunpaloilla, kapriksilla ja roseepippureilla.
Leikkaa levy ruuduiksi terävällä veitsellä ja nosta poro-tsatsikipalat tarjoiluvadille.