Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Poro-tsatsikipalat

50 min

Poro-tsatsikipalat ovat vastustamattoman hyviä pikkuherkkuja! Leipien väliin piiloutuva raikas tsatsiki ja suolainen poro muodostavat ihanan makuparin.

Reseptin ainekset
80 palaa
800 g
moniviljapaahtoleipäviipaletta
2 kpl
kurkkua
1/2 tl
suolaa
1000 g
tsatsikia
200 g
kylmäsavustettua poroa
Kostutus
3/4 dl
kasvislientä
1/4 dl
sitruunamehua
Koristeluun
1 dl
ruohosipulia
1/4 kpl
kurkkua
3 rkl
kapriksia
1 tl
roseepippuria

Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. Lado puolet leivistä tiiviisti uunipannulle leivinpaperin päälle.

Raasta pestyt kurkut karkealla terällä ja purista siivilän läpi ylimääräinen neste pois. Ripottele raasteen joukkoon suola, sekoita ja levitä seos leipäkerroksen päälle.

Sivele 2/3 tsatsikista seuraavaksi kerrokseksi.

Silppua poro hienoksi ja ripottele tsatsikin päälle.

Asettele loput leipäviipaleet päällimmäiseksi kerrokseksi ja sivele sitruunamehulla maustettu kasvisliemi leipäpintaan. Nosta päälle kevyt paino (esim. toinen uunipelti) ja siirrä peitettynä maustumaan viileään yön yli.

Levitä leipäpintaan loppu tsatsiki. Koristele silputulla ruohosipulilla, kurkunpaloilla, kapriksilla ja roseepippureilla.

Leikkaa levy ruuduiksi terävällä veitsellä ja nosta poro-tsatsikipalat tarjoiluvadille.

Valmis tsatsiki on tuoreella kurkulla ja valkosipulilla höystettyä ja mm. suolalla ja pippurilla maustettua kreikkalaista jogurttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt