Porkkanaletut
55 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
30 minHelpot porkkanaletut valmistuvat vaikka arki-iltana. Porkkanaletut on kasvisruoka, joka maistuu myös lapsille. Suosittelemme!
KA
3.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 14.9.2010

Porkkanaletut
Reseptin ainekset (50 kpl)
- 2 kplmunaa
- 500 gporkkanasurvosta
- 5 dlkevytmaitoa
- 2 dlohrajauhoja
- 1 1/2 dlvehnäjauhoja
- 1/2 dljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
- 1/2 tlsuolaa
Helpot porkkanaletut valmistuvat näin:
Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota puoli tuntia.
Paista taikinasta ohukaispannulla pieniä porkkanalettuja. Tarjoa porkkanaletut raejuuston ja salaatin kanssa.
* Haluatko tehdä porkkanaletut porkkanaraasteesta? Katso ohje tästä!