Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perinteinen porkkanalaatikko

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Tämä porkkanalaatikko on perinteistä, herkullista mallia. Tee porkkanalaatikko noin kahden litran vuokaan.

23.10.2014
Reseptin ainekset
4-6 annosta
Perinteinen porkkanalaatikko
1 kg
porkkanoita
suolaa keitinveteen
3 dl
täysmaitoa
1
kananmuna
1 ½ dl
korppujauhoja
suolaa
1 rkl
fariinisokeria
½ tl
muskottia
voita vuoan voiteluun
korppujauhoja ja voita ainesten päälle

Perinteinen porkkanalaatikko – ohje:

  1. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 20 minuuttia.
  2. Survo porkkanat soseeksi. Jäähdytä sose.
  3. Sekoita porkkanasoseeseen maito, kananmuna, korppujauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Voitele vuoka ja kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja muutama voinokare.
  5. Paista perinteistä porkkanalaatikkoa 150-asteisen uunin alatasolla noin 1 ½ tuntia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt