Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkana-fenkolikeitto

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
29.8.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
1000 g
porkkanaa
200 g
fenkolia
1 kpl
sipulia
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
10 dl
kasvislientä
1/2 tl
timjamia
1/2 tl
mustapippuria
200 g
sulatejuustoa (Olympia)

Kuori ja paloittele porkkanat. Huuhtele ja viipaloi fenkoli. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota sipulit ja fenkolit miedolla lämmöllä öljyssä kattilan pohjalla. Lisää kasvisliemi ja kuumenna kiehuvaksi.

Kumoa joukkoon porkkanat. Mausta timjamilla ja mustapippurilla. Keitä porkkana-fenkolikeittoa miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

Liuota joukkoon sulatejuusto. Soseuta porkkana-fenkolikeitto sauvasekoittimella.

*Arkena pääruokana tarjottava kasviskeitto taipuu hyvin myös juhlavamman aterian alkuruoaksi. Tällöin siitä riittää kuudelle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt