


Popcorn-kakku – neljän raaka-aineen ihmekakku valmistuu niin helposti, että naurattaa!
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Yllätä kaverisi suklaisella popcorn-kakulla! Tämä superhauska katseenkääntäjä syntyy vain neljästä raaka-aineesta. Katso myös video kakun leipomisesta.
Reseptin ainekset
12 annosta
90 g
popcorneja (1 pussi)
75 g
voita
5 dl
vaahtokarkkeja (eli noin 200 g, esim. Väiski)
200 g
maitosuklaata
Voiteluun
1 rkl
voita
Popcorn-kakku – ohje:
- Valmista popcorn mikrossa pussin ohjeen mukaan. Voitele kakkuvuoka. Rouhi suklaa karkeasti.
- Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä.
- Kaada joukkoon vaahtokarkit ja sekoita, kunnes seos on tasaista.
- Kaada vaahtokarkkimassa kulhoon popcornien päälle ja sekoita.
- Sekoita joukkoon myös suklaarouhe.
- Kaada seos kakkuvuokaan ja tasoita pinta painellen, jotta kakkuun ei jää koloja.
- Anna kakun jähmettyä pakastimessa noin tunti.
- Irrota kakku vuoasta haarukan avulla ja kumoa tarjoiluvadille.
Vinkki!
Voit kokeilla lisätä kakkuun myös karkkirakeita tai vaikkapa suolapähkinöitä.
Jos haluat kakun olevan täysin gluteeniton, tarkista, ettei käyttämissäsi vaahtokarkeissa ole gluteenia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat