Maku

Popcorn-kakku – neljän raaka-aineen ihmekakku valmistuu niin helposti, että naurattaa!

1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yllätä kaverisi suklaisella popcorn-kakulla! Tämä superhauska katseenkääntäjä syntyy vain neljästä raaka-aineesta. Katso VIDEO!
MU
3.9
12
Julkaistu: 27.10.2015


Ainekset (12 annosta)

  • 90 gpopcorneja (1 pussi)
  • 75 gvoita
  • 5 dlvaahtokarkkeja (eli noin 200 g, esim. Väiski)
  • 200 gmaitosuklaata

Voiteluun

  • 1 rklvoita
Tulosta

Popcorn-kakku valmistuu näin:

  1. Valmista popcorn mikrossa pussin ohjeen mukaan. Voitele kakkuvuoka. Rouhi suklaa karkeasti.
  2. Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä.
  3. Kaada joukkoon vaahtokarkit ja sekoita, kunnes seos on tasaista.
  4. Kaada vaahtokarkkimassa kulhoon popcornien päälle ja sekoita.
  5. Sekoita joukkoon myös suklaarouhe.
  6. Kaada seos kakkuvuokaan ja tasoita pinta painellen, jotta kakkuun ei jää koloja.
  7. Anna kakun jähmettyä pakastimessa noin tunti.
  8. Irrota kakku vuoasta haarukan avulla ja kumoa tarjoiluvadille.

Vinkki!

Voit kokeilla lisätä kakkuun myös karkkirakeita tai vaikkapa suolapähkinöitä.

Jos haluat kakun olevan täysin gluteeniton, tarkista, ettei käyttämissäsi vaahtokarkeissa ole gluteenia.

Hyväksy evästeet

YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.

Youtube video placeholder
12 kommenttia