Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pistaaseilla & fenkolilla täytettyä karitsaa

Tässä herkullinen karitsaresepti esimerkiksi pääsiäistä silmällä pitäen.

1.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
4
karitsan paahtopaistia (n.160g kpl)
80 g
pekonia
1
fenkoli
60 g
pistaasipähkinää
4
timjamin oksaa
4
rosmariini oksa
2 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria myllystä
1
sipuli silputtuna
½
sitruunan kuori raastettuna
  1. Pilko pekoni pieneksi ja ruskista pekoni kuumalla pannulla.
  2. Nosta sitten pekonit paperin päälle, mutta jätä pannulle jäänyt rasva.
  3. Raasta fenkolit, silppua sipuli ja murskaa pistaasit.
  4. Paista fenkoleita ja pistaaseja pekonin rasvassa, kunnes fenkoli hieman pehmenee.
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunankuorella.
  6. Leikkaa paahtopaistit kyljestä auki ja suolaa ja pippuroi ne.
  7. Lusikoi sisään täyte ja solmi paistit kiinni paistilangan avulla.
  8. Aseta langan alle 1 oksa timjamia ja rosmariinia jokaiseen nyyttiin.
  9. Paista nyytteihin väri pannulla voi-öljyseoksessa n. 2 min per puoli.
  10. 10
    Kypsennä vielä 170-asteisessa uunissa 12 min.
  11. 11
    Anna levätä n. 8 min, leikkaa langat pois ja tarjoa esim. tsatsikin ja riisin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt