Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

”Meillä syödään kanatacoja ainakin kerran viikossa” – nappaa Pipsa Hurmerinnan nyhtökanatacojen ohje

3 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 0 min

Luullinen kana, sitrushedelmät ja mausteet tuovat kokki ja cateringyrittäjä Pipsa Hurmerinnan kanatacoihin rutkasti makua. Kypsennä kanaa uunissa pitkään, mieluiten 2–3 tuntia. Mitä kauemmin ruoka kypsyy, sitä syvemmäksi sen makumaailma muuttuu.

12.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
luullista kanaa (esim. paistileikkeitä tai koipia)
1 tl
savupaprikaa
½ tl
juustokuminaa
½ tl
kokonaisia korianterinsiemeniä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria rouhittuna
1
(luomu)lime
1
(luomu)appelsiini
2 pkt (à 200 g)
pieniä vehnä-maissitortilloja
Väliin
kurkkua
avokadoa
hapankaalia
ranskankermaa
korianteria

Pipsa Hurmerinnan nyhtökanatacot – ohje:

  1. Laita kanat isoon pataan. Ripottele päälle mausteet. Sekoita ja anna maustua noin puoli tuntia, jos mahdollista.
  2. Pese appelsiini ja lime ja halkaise ne. Purista hedelmien mehu kanojen päälle ja heitä kuoret perään.
  3. Laita padan kansi kiinni ja siirrä pata 140-asteiseen uuniin. Anna kypsyä 2–3 tuntia.
  4. Ota padan kansi pois ja säädä uuni 220 asteeseen. Paista, kunnes kanojen pintaan tulee kauniin ruskea sävy.
  5. Ota pata uunista. Purista pihtien avulla appelsiinista ja limestä viimeiset nesteet pataan. Heitä kuoret pois. Irrota kanoista kaikki luut pihdeillä ja riko lihan rakenne. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  6. Viipaloi kurkku ja avokado tai muut valitsemasi kasvikset. Lämmitä tortillat joko uunin jälkilämmössä tai mikrossa. Täytä tortillat haluamillasi täytteillä.

Vinkki!

Jos kanaa jää yli, se on fantastista seuraavana päivänä paahtoleivän välissä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt