Reseptin ainekset
6 annosta
1 dl
korppujauhoja
1 dl
ruokakermaa
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
300 g
naudanmaksaa (jauhettuna)
1 kpl
munaa
1 kpl
sipulia (hienonnettuna)
2 rkl
lihafondia
1 1/2 tl
pippurisekoitusta (rouhittuna)
Paistamiseen
2 rkl
margariinia (rasvaa 60 %)
Kastike
3 dl
ruokakermaa
125 g
tuorejuustoa (pippuri)
1 rkl
sinappia
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
konjakkia
Sekoita korppujauhot ruokakermaan turpoamaan. Lisää joukkoon jauheliha, maksa, muna, sipuli, fondi ja pippurisekoitus. Vaivaa taikina tasaiseksi.
Muotoile taikinasta vedellä kostutetuin käsin pihvejä ja paista ne pannulla. Nosta pihvit uunivuokaan ja pane 150 asteiseen uuniin kastikkeen valmistamisen ajaksi.
Kuumenna kastikkeen kerma kattilassa. Liuota paloiteltu juusto kerman joukkoon. Mausta kastike sinapilla, soijakastikkeella ja halutessasi konjakilla.
Kaada kastike pippuristen jauheliha-maksapihvien päälle ja tarjoa lohkoperunoiden ja raikkaan salaatin kera.
•Keliaakikon pihvit saat käyttämällä gluteenitonta korppujauhetta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat

