Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pippuripihvi – ravintoloiden kestosuosikki maistuu kermaisen kastikkeen kera

35 min

Pippuripihvi vie suoraan ravintolatunnelmaan: mehevä naudanpihvi saa pinnalleen reilun pippurikuorrutuksen ja kastikkeeksi syntyy kermaisen pehmeä kastike.

23.9.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
naudan sisäfileetä
1 rkl
mustapippuria (kokonaisia)
1 rkl
valkopippuria (kokonaisia)
1 rkl
viherpippuria (kokonaisia)
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
Kastike
1
salottisipuli (hienonnettuna)
1 rkl
voita
1 tl
mustapippuria
1 tl
sinappia
2 dl
lihalientä
1 dl
ruokakermaa

Pippuripihvi – ohje:

  1. Ota lihat huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Valmista kastike. Kuullota sipuli voissa ja lisää mausteet sekä lihaliemi. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Lisää kerma ja anna hautua pihvien paiston ajan.
  3. Murskaa pippurit morttelissa tai muovipussin sisällä ja kaada rouhe lautaselle. Kääntele pihvit molemmin puolin pippureissa.
  4. Kuumenna rasvat pannulla ja paista kaksi pihviä kerrallaan hyvin kuumalla pannulla. Jos haluat pihvit sisältä roseeksi, käännä ne, kun lihasneste kohoaa pintaan.
  5. Ripottele pippuripihveille lopuksi suolaa, ja anna vetäytyä muutama minuutti ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa pippuripihvit esimerkiksi perunoiden ja kasvisten kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt