


Piparminttusuklaat
1 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 30 min
Valmista itse minttusuklaakonvehteja! Tässä piparminttusuklaassa tumman suklaakerroksen alla piilottelee pehmeän kermainen piparminttupallero.
Reseptin ainekset
70 kpl
397 g
kondensoitua maitoa (makeutettua, 1 prk)
11 dl
tomusokeria (noin)
1 1/2 - 2 tl
piparminttuaromia
Kuorrutus
300 g
tummaa suklaata
50 g
voita
Valmista piparminttukonvehdit näin:
Kaada kondensoitu maito kulhoon ja siivilöi päälle tomusokeria.
Lisää piparminttuaromi ja sekoita massa tasaiseksi. Peitä kulho kelmulla. Anna massan jähmettyä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
Pyörittele massasta pieniä palloja (Ø 2 cm) ja paina ne litteämmiksi. Nosta makeiset takaisin kylmään.
Paloittele suklaa kulhoon ja lisää voi. Sulata mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita tasaiseksi.
Upota makeiset suklaasulaan, valuta ja nosta lautaselle kovettumaan.
Säilytä piparminttusuklaat tiiviissä rasiassa jääkaapissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat