Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Piparkakkupallot

27.10.2012
Reseptin ainekset
17 kpl
200 g
piparkakkuja
5 rkl
appelsiinituorejuustoa
300 g
valkosuklaata
nonparelleja tai kookoshiutaleita
17
tikkari- tai cocktailtikkua

1. Murskaa piparkakut tasaiseksi murskaksi monitoimikoneessa tai pakastepussissa kaulimen avulla.

2. Lisää piparimurskan joukkoon tuorejuusto ja sekoita massa tasaiseksi. Massan pitää olla sellaista, että siitä voi tehdä käsin palloja. Pyörittele massasta 17 palloa ja nosta valmiit pallot leivinpaperin päälle.

3. Sulata muutama pala valkosuklaata mikroaaltouunissa tai vesihauteessa.

4. Kasta tikkujen toista päätä hieman sulaan valkosuklaaseen ja työnnä tikku piparipallon sisään. Kun kaikki tikut ovat valmiita, nosta ne jääkaappiin ainakin 15 minuutin ajaksi.

5. Sulata loppu valkosuklaa ja upota piparkakkupallot yksitellen valkosuklaaseen. Koristele pallot nonparelleilla tai kookoshiutaleilla. Laita valmiit pallot takaisin leivinpaperin päälle ja jääkaappiin jähmettymään. Säilytä piparkakkupalloja jääkaapissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt