Reseptin ainekset
40 kpl
24 kpl
krustadeja
150 g
palttoonnappeja
Täyte
50 g
kylmäsavustettua poroa
1/2 kpl
punaista paprikaa
1 1/2 dl
vispikermaa (vähälaktoosinen)
125 g
tuorejuustoa (piparjuuri)
1/4 tl
mustapippuria
Koristeluun
3 rkl
tuoretta timjamia
Leikkaa täytteen poro pieniksi kuutioiksi. Halkaise ja huuhtele paprika, poista siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Vaahdota kerma ja yhdistä siihen muut täytteen ainekset.
Pursota piparjuuri-porotäyte krustadeihin ja palttoonnappeihin juuri ennen tarjoilua. Koristele cocktail-palat timjaminlehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat