Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.10.2009

Piparjuuri-porocrustadit
Ainekset (40 kpl)
- 24 kplkrustadeja
- 150 gpalttoonnappeja
Täyte
- 50 gkylmäsavustettua poroa
- 1/2 kplpunaista paprikaa
- 1 1/2 dlvispikermaa (vähälaktoosinen)
- 125 gtuorejuustoa (piparjuuri)
- 1/4 tlmustapippuria
Koristeluun
- 3 rkltuoretta timjamia
Leikkaa täytteen poro pieniksi kuutioiksi. Halkaise ja huuhtele paprika, poista siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Vaahdota kerma ja yhdistä siihen muut täytteen ainekset.
Pursota piparjuuri-porotäyte krustadeihin ja palttoonnappeihin juuri ennen tarjoilua. Koristele cocktail-palat timjaminlehdillä.
MITÄ PIDIT?
4.4