4,1(7)
Pinkku Pinskun pikalasagne – nappaa somevaikuttajan helpon luottoruoan resepti!
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku kokkaa helppoja ja nopeasti valmistuvia ruokia. "Ykkönen on äitini keksimä pikalasagne, joka valmistuu paistinpannulla.” Nappaa resepti!
16.11.2022
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
1sipuli
1 rkl rypsiöljyä
400 g naudanjauhelihaa (tai 250 g Härkistä)
2 rkl tomaattipyreetä
2 dlvettä
400 g tomaattimurskaa
1‒1½ tlsuolaa
1 tl mustapippuria
1 tloreganoa
8 lasagnelevyä
200 g tuorejuustoa
1 dlparmesaanijuustoraastetta
Viimeistely
oreganoa ja/tai basilikaa

Pinja Sanaksenahon pikalasagne – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä paistinpannulla. Kumoa jauheliha pannulle ja lisää tomaattipyree. Paista jauheliha kypsäksi.
  2. Kaada vesi ja tomaattimurska pannulle. Lisää suola, pippuri ja oregano.
  3. Taittele lasagnelevyt kahteen osaan ja upota ne kastikkeeseen. Anna pastan kypsyä kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Lusikoi tuorejuusto nokareina ja lisää parmesaaniraaste lasagnen pinnalle. Hauduta 5 minuuttia. Ota pannu pois levyltä ja anna vetäytyä vielä 10 minuuttia ennen tarjoamista. Viimeistele halutessasi tuoreella oreganolla tai basilikalla.

Pinja Sanaksenaho

20-vuotias vaikuttaja Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Hänen Youtube-kanavallaan on yli 279 000 tilaajaa. Asuu Vantaalla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo