Maku

Pinkku Pinskun pikalasagne – nappaa somevaikuttajan helpon luottoruoan resepti!

45 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku kokkaa helppoja ja nopeasti valmistuvia ruokia. "Ykkönen on äitini keksimä pikalasagne, joka valmistuu paistinpannulla.” Nappaa resepti!
4.3
0
Julkaistu: 16.11.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 400 g naudanjauhelihaa (tai 250 g Härkistä)
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dlvettä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 1‒1½ tlsuolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tloreganoa
  • 8 lasagnelevyä
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1 dlparmesaanijuustoraastetta

Viimeistely

  • oreganoa ja/tai basilikaa
Tulosta

Pinja Sanaksenahon pikalasagne – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä paistinpannulla. Kumoa jauheliha pannulle ja lisää tomaattipyree. Paista jauheliha kypsäksi.
  2. Kaada vesi ja tomaattimurska pannulle. Lisää suola, pippuri ja oregano.
  3. Taittele lasagnelevyt kahteen osaan ja upota ne kastikkeeseen. Anna pastan kypsyä kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Lusikoi tuorejuusto nokareina ja lisää parmesaaniraaste lasagnen pinnalle. Hauduta 5 minuuttia. Ota pannu pois levyltä ja anna vetäytyä vielä 10 minuuttia ennen tarjoamista. Viimeistele halutessasi tuoreella oreganolla tai basilikalla.

Pinja Sanaksenaho

20-vuotias vaikuttaja Pinja Sanaksenaho eli Pinkku Pinsku on yksi Suomen suosituimmista tubettajista. Hänen Youtube-kanavallaan on yli 279 000 tilaajaa. Asuu Vantaalla.

Kommentoi »