Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaattinen cocotte

20 min

Helppo tapa valmistaa juuri sopivan kokoisia kivoja brunssiannoksia. Mausta cocotte omilla herkkutuotteilla, tässä on käytetty babypinaattia ja parmesaania makua antamaan.

Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
kananmunia
100 g
babypinaattia
100 g
pekonia
2 kpl
valkosipulin kynsiä
1,5 dl
parmesaaniraastetta
4 rkl
kermaa
Lisäksi
Suolaa ja mustaapippuria, koristeeksi tuoretta ruohosipulia tai basilikaa.

Paista pannulla pekonikuutiot sekä pienitty valkosipuli rapeiksi, lisää revitty pinaatti ja freesaa sopivasti. Jaa seos neljän pikkuvuoan pohjalle. Ripottele päälle parmesaani ja jaa kerma tasan kaikkiin vuokiin. Riko jokaiseen vuokaan päälle muna, ripottele päälle suolaa ja mustaa pippuria. Laita vuoat isompaan astiaan, jossa on vettä, varo ettei vettä pääse pikkuastioihin. Paista 200 asteessa kymmenisen minuuttia kunnes pinta näyttää hyytyneeltä. Koristele tuoreella ruohosipulilla tai basilikalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt