Pinaattinen cocotte

20 min
5
0

Pinaattinen cocotte

Helppo tapa valmistaa juuri sopivan kokoisia kivoja brunssiannoksia. Mausta cocotte omilla herkkutuotteilla, tässä on käytetty babypinaattia ja parmesaania makua antamaan.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplkananmunia
  • 100 gbabypinaattia
  • 100 gpekonia
  • 2 kplvalkosipulin kynsiä
  • 1,5 dlparmesaaniraastetta
  • 4 rklkermaa

Lisäksi

  • Suolaa ja mustaapippuria, koristeeksi tuoretta ruohosipulia tai basilikaa.

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paista pannulla pekonikuutiot sekä pienitty valkosipuli rapeiksi, lisää revitty pinaatti ja freesaa sopivasti. Jaa seos neljän pikkuvuoan pohjalle. Ripottele päälle parmesaani ja jaa kerma tasan kaikkiin vuokiin. Riko jokaiseen vuokaan päälle muna, ripottele päälle suolaa ja mustaa pippuria. Laita vuoat isompaan astiaan, jossa on vettä, varo ettei vettä pääse pikkuastioihin. Paista 200 asteessa kymmenisen minuuttia kunnes pinta näyttää hyytyneeltä. Koristele tuoreella ruohosipulilla tai basilikalla.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä